happy people have no stories

amikor dühös vagyok és frusztrált, akkor mindig segít végighallagatni egy therapy? albumot. nagyon rég volt erre példa, de ma igény jelentkezett rá. szinte az újdonság erejével hatott rám ez a zene, majdnem elfelejtettem milyen jó is a sötét hangulatú, örökké szenvedő belfasti társaság.

nem tudom nálad hogyan működik, de amikor lent vagyok, akkor “depis” zenéket szeretek hallgatni – talán ezért is nőttem fel depeche mode-on, meg the cure*-on és társaikon.

amikor rossz kedvem van, akkor ki lehetne kergetni a világból egy hurrá happy számmal. más szenvedése valahogy megnyugtat, érzem, hogy nem vagyok egyedül, és végül megerősítést nyerek abban, hogy a végtelenül boldog emberek teljesen üresek vagy nem léteznek.

ma az infernal love albumot hallgattva gyalogoltam izomból a havas stockholmi utcán és elmosolyodtam a következő sorok hallatán:

“Your innocence is cruel
And your ass like Jesus feet
Worth kissing, worth kissing”

mi ez ha nem magas művészet?

te mit szoktál hallgatni, amikor egy kis plusz energiára van szükséged?

 

*the cure és therapy? nem csodálatos együttes neveke ezek? a tehrapy? kérdőjellel a végén szerintem a világ legjobb neve egy bandának

Hírdetés

3 gondolat “happy people have no stories” bejegyzéshez

 1. Nirvana – Unplugged
  Bowie, Tori Amos (gyógyír mindenre)
  Foo Fighters Queens of the Stone Age-el kombinálva
  Ella Fitzgerald, Etta James, Stevie Wonder es Ray Charles (nem keverve a fent említettekkel)

  A happy go lucky dalok sosem indítottak el bennem pozitív folyamatokat (kiveve Katarina and the Waves Walking on Sunshine – ha az nem mozdit meg valamit az emberben (vagy legalább a lábában) akkor az red alert).

  Az utóbbi idôben probálom magam rávenni hogy endorfinnal kezeljem a stresszt – aka ha úgy jövök haza munkából hogy érzem hogy elszáll az agyam mindentôl akkor próbálom magam rávenni egy futásra vagy egy nagy izmos kör biciklire.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s