mi lesz a trend 2018-ban? a kolbász az új hamburger

úgy érzem, hogy már túl van a csúcson a hamburger-forradalom. érdekes volt végignézni, amint az elmúlt években a lenézett szemét kajából gourmet költemény lett. a mai napig nagy rajongója vagyok a műfajnak. egy igazán jó minőségű, jól fűszerezett, belül picit piros húspogácsa két finom buci közt valami pikáns feltéttel bármikor el tud csábítani.

IMG-20160927-WA0006.jpg

stockholm legjobb hamburgere – funky chicken food truck

eleinte csak egy-két helyen tudták igazán hogy mi a dörgés. stockholmban a flippin’ burgers indította be a mozgalmat. a személyes kedvencem a funky chicken food truck tripla sajtburgere. pesten mindig elégedetten távozok a zing különböző üzemegységeiből, bár a hús és a zsömle minősége elmarad a svéd favoritokétól.

mára azonban rengetegen megtanulták a hamburger készítés mesterségét és szinte mindenhol, illetve bárhol lehet enni egy jobban sikerült verziót. a luxus lett a norma a junk food színtéren, viszont elég egysíkú a kínálat. nincs sok variációs lehetőség a műfajban.

ezért is érzem azt, hogy a kolbász a következő nagy reménység, a közeli jövő trendje. itt sokkal szélesebb a mozgástér mind az alapanyag, mind a fűszerezés, ízesítés terén.

a trend setter flippin’ crew már el is kezdett nyomulni stockholmban és megnyitották a dogfood nevű egységet, amit hamarosan kénytelen leszek felkeresni.

View this post on Instagram

Löne-lill-lördag-lunch. Om tio. #dogfood #korvmedbröd

A post shared by Dogfood (@dogfoodinc) on

 

 

Hírdetés

2 gondolat “mi lesz a trend 2018-ban? a kolbász az új hamburger” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s