star wars premier stockholmban, amit megint személyesen yoda társaságában láthattam

a sors úgy hozta, hogy a gyermek osztálytárs/barátnőjének apja svédország legnagyobb star wars rajongói közösségének alapítója és feje.

ő hozta létre a starwars.nu weboldalt néhány barátjával még az internet hőskorában és new yorkból élőben közvetített az episode 1 premierjéről 1999-ben. később hivatalosan felvette a yoda nevet, saját szememmel láttam az útlevelében. idén meglátogatta a legjobb barátját kaliforniában, aki a lucas filmnél dolgozik és bevitte őt a skywalker ranch-ra dolgozói piknikre. az utazás emlékét egy-egy tetoválás örökítette meg a csuklóin: BB-8 és R2D2 – aki a két lányát szimbolizálja.

hálás vagyok azért, hogy a barátomnak tudhatom ezt az arany embert. persze nem csak azért mert mindig elhív engem a reggel 10 órás svédországi premierre, ahol a klub alapítő (h)őseivel együtt tekinthetem meg a legújabb részt. számomra ez óriási megtiszteltetés.

két éve amikor az episode 7 premierjére mentünk, akkor a vetítés előtt még behívták a rádióba és interjút készítettek vele a mára viszonylag inaktív klubról, a régi szép időkről és a jövőbe vetett hitről, az új reményekről.

ma pedig dupláznak a fiúk, a délelőtti imax után este 9-kor megnézik a filmet újra a rigoletto-ban.

a csapat egyik tagja

nagyon nagy élmény lett volna önmagában is az utolsó jedi, de velük mindig különleges az alkalom.

ő is velünk volt

lőttem pár fotót a premieren, amit elküldtem a pesti barátomnak, aki a fiával ment este 7-re a campona-ba megtekinteni a saga legújabb fejezetét. nem akartam semmit elspoilerezni, úgyhogy csak fél 8 után küldtem neki képeket. meglepett hogy azonnal visszaírt. megtudtam, hogy valami megmagyarázhatatlan malőr következtében ELMARADT A VETÍTÉS! ez a legdurvább sztori, amit életmeben hallottam.

ez még annál is keményebb, ami velem történt 2009-ben. 2 nappal az esküvőnk után hajnal 5-kor a ferihegyi reptéren értesültünk arról, hogy a last minute vásárolt nászutunk elmarad, mert az utazási iroda csődbe ment…

 

 

 

 

 

 

2 gondolat “star wars premier stockholmban, amit megint személyesen yoda társaságában láthattam” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: stockholmból megéri inkább pestre menni moziba | bezzeg a svédek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s