ma sikeresen átmentem a svéd állampolgársági vizsgán

hosszú inkubációs peródus után rendszeres látogatója lettem a mosodának. ma reggel 10-re volt időpontom.

az ablakunkból pont rálátni a mosodára. 9:56-kor még bőszen hajtogatja a ruháit az előttem lévő lakó, aki 9:58-kor elhagyta a helyiséget. amikor kilépett az ajtón kiderült, hogy a közvetlen szomszédunkról van szó. jött serényen a két nagy kék ikea-s szatyorral én meg az előszobánkban vártam, hogy indulhassak le az én két kék nagy ikea-s szatyornyi szennyesemmel.

hallgatóztam a bejárati ajtón keresztül és leskelődtem a kukucskálón. megjött a lift, bement a szomszéd a lakásába majd becsukta az ajtót. ekkor én elegánsan elindultam lefelé és 10:00-ra a mosodába értem.

ha mindezt látta volna a bevándorlási hivatal, akkor azonnal megkaptam volna az állampolgárságot, mert csillagos ötössel átmentem a a svéd kultúra című tantárgyból.

Hírdetés

3 gondolat “ma sikeresen átmentem a svéd állampolgársági vizsgán” bejegyzéshez

  1. Aki nem el Svedorszagban az ugysem erti ezt a beirast, aki meg ott el annak ez köztudott…mikor az egyik ajto teljesen becsukodik akkor nyilik ki egy masik ajto a lepcsöhazban… En kitettem egy lapot a kapubejaronal levö hirdetötablara (persze svedul) “Ebben a lepcsöhazban Mindenki udvözli a masikat” . Persze ez sem javitott a helyzeten… Erröl ennyit…
    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Visszajelzés: tvättstuga tales: mosodai kalandok svédországban – folytatásos teleregény 48. epizód | bezzeg a svédek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s