stockholm sajnos egy rosszabb hely lett

nagyon felzaklat a mostanában fütótűzként terjedő csoportos szexuális molesztálások híre, ami nem csak kölnben történt szilveszterkor, hanem korábban stockholmban is, csak a sajtó “kíméletesen” hallgatott a dolgoról eddig.

most valami azonban kiszabadult a palackból, hirtelen mindenhol ilyen esetek bukkannak föl, s mindenkinek a figyelme erre a témra van irányítva. nem zárójelben megjegyzendő, hogy erősen összekapcsolják a témát a tömeges bevándorlással.

ez rossz.

ez rossz.

semmilyen szinten nem kívánom relativizálni a témát, mert ez szörnyű szerintem, és olyan világban szeretnék élni, ahol ez nem történik meg egyáltalán.

sajnos stockholmban is megnövekedett a szexuális zaklatások száma, ha nem torzít a médiatükör. azt tényként közölte a helyi újság, hogy az eriksdalsbadetben – ahova rendszeresen járok úszni – 2015-ben 25 olyan esetet regisztráltak, amikor a jacuzziban (magyarul brűgölő) valaki valakit annak vágyai ellenére megfogdosott a víz alatt – míg ez a szám 2014-ben csupán 7 volt.

ezt én nagyon elítélem. ez rossz. de mit lehet tenni, ha ez a trend tényleg felüti a fejét?

a fürdő vezetése szerintem nem a legjobb ötlettel állt elő a probléma megoldása végett. 3 db pezsgőfürdő van, amelyből az egyiket kijelölték kizárólagos női, a másikat férfi használatra, és egyetlen egyet meghagytak a régi jó koedukált medencének.

most azon dolgoznak, hogy több kamerát helyezzenek el az uszodában, illetve több úszómester lesz szolgálatban a rend fenntartása érdekében. szerintem ez teljesen redben van, de a medencék elkülönítése bennem felvet néhány aggodalmas gondolatot.

először is megnéztem a statisztikát, amelyből kiderült, hogy egy évben kb. 1 135 000 látogatója van az eriksdalsbadetnek. a 25 eset tehát azt jelenti, hogy a fürdőzők 0,0022%-ának kellett elviselnie ezt a szörnyűséget. (mondom megint, hogy szerintem ennek 0%-nak kéne lennie)

ez kb. a statisztikai hibahatár alatt van nálam, de nem azt mondom, hogy ne tegyünk semmit. éppen ellenkezőleg. tegyünk valamit, de miért ezt?

ha a fürdő logikáját alkalmaznám, akkor meg kéne nézni a rendőrségi statisztikákáat és a nemi erőszak tekintetében bűnügyileg fertőzött területeket is szegregálni kéne nemek szerint. tehát hétvégenként éjjel a szórakozóhelyek környékén alakítsunk ki férfi és női utcákat? vagy legyen női és férfi utcabál vagy szilveszteri buli?!

ez már nekem vészesen közel van ahhoz a gondolathoz, hogy a nő minek ment oda, ahol megerőszakolták, vagy miért úgy öltözött. az is hasonló hitvilág, hogy a nők és a férfiak elkülönítve végezzenek bizonyos tevékenységet. ráadásul ez annyira távol áll a svéd liberális világnézettől; enegem például teljesen lesokkolt.

tényleg az a helyes út, hogy a saját kultúránk alapjait semmisítjük meg önkéntesen, amikor azok valamilyen okból veszélybe kerülnek? milyen árat akarunk fizetni azért, hogy a félelmeinktől megszabaduljunk? mondjunk inkább le a szabadságunkról, s rettegjünk, hogy vajon mitől kell legközelebb elbúcsúznunk? ugorjunk vissza 150 évet s hagyjuk a francba a mostanra kivívott értékeket? mennyi kell ehhez?

0,0022% már elég? vagy 5%? hol van a kritikus pont? hol a határa a toleranciánknak?

úgy látom, hogy az utóbbi egy évben a migráns téma erősen betett a liberális eszmék népszerűségének. az emberek nagy része megijedt, fél, s ezt a populista politikusok csúnyán kihasználják.

mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem próbálom a szőnyeg alá söpörni a problémát, hanem megoldásokat keresek.

azért még mindig reménykedem, s erre megvan minden okom. a vegyes medence mellett a következő piktogram van:

bármilyen nem számára

bármilyen nem számára

mondjuk azt jövő héten lehet, hogy kipróbálom, hogy beülök a női medencébe – mert ők igazságtalanul a nagyobbat kapták, gondolom túlkompenzálási célból – és megmondom, hogy transznemű vagyok, ha rákérdeznek…

Reklámok

35 gondolat “stockholm sajnos egy rosszabb hely lett” bejegyzéshez

 1. Ugyanugy mint Nemetorszagban, kitiltani a mocskokat addig amig nem tanulnak meg viselkedni, ez nem rasszizmus hanem egy termeszetes vedekezes. A liberalisok meg a menekultsimogatok pedig kapjak be…Minden menekult melle allitsanak egy libsit aki egesz nap kiseri es vigyaz ra ne csinaljon baromsagot…vagy ez vagy kitiltas minden nyilvanos helyröl ! ! !

 2. Az jutott eszembe, hogy otthon, a szülővárosomban rendre mindig kellemetlen élmény volt a fürdőzés, pláne ha elmerészkedtem egyedül. K-Európában is sokaknak tipikus azt gondolni, hogy a nő, aki egyedül van, na meg fürdőruhában, az nyilván azt szeretné, ha idegen férfiak törődnének vele, tetszésüknek/nemtetszésüknek hangot adnának, próbálkoznának stb. Örültem volna, ha lett volna külön medence, még ha ez szomorú dolog is.

 3. ne feledjük, 1) a nyilvános uszodákba nem járnak muszlimok
  2) s a statisztika szerint a nöket 10 esetböl nyolc esetben az ismerösei, családtagjai zaklatják, eröszakolják meg, föként a férj vagy élettárs

 4. Erdemes utanaolvasni mi az emberek velemenye ezekröl a dolgokrol meg a bevandorlas/menekultkerdesröl Nemetorszagban VS. Svedorszagban…A nemetek megprobaljak menteni (bar mar kesön) ami meg menthetö, de nem ugy a svedek (ök tovabbra is jatszak a humanus elkötelezetteket) es szivesen latnak a meg nem fogadott tömegeket…Az hogy ez milyen kihatassal van/lesz az orszagra (lakas, munka, egeszsegugy, nyugdij, bunözes, stb) .azzal egyaltalan nem törödnek…A gyava politikusok (akik feladata az lenne hogy a nepet kepviseljek) nem akarnak/mernek a kerdeshez nyulni mert az a jol fizetö karrierjuk veget jelentene…

  http://valasz.hu/vilag/a-stockholmi-rendorseg-rasszistanak-itelte-a-szemelyleiras-intezmenyet-116886

  http://meteon.org/2016/01/05/osloi-rendorseg-elvesztettuk-a-varost-erdemes-elolvasni/

  http://poqari.ml/2015/12/31/norway-oslo-police-we-have-lost-the-city/

 5. Először is ez egy nagyon jó írás most bandirepublictól!

  A svédek óriási hibát követtek el akkor, amikor az össznépességükhöz viszonyítottan 10-15% bevándorlót engedtek be az országukba. Ez kb. annyi, mintha csak Németországba 12 millió bevándorló ment volna (arányaiban). Ennek fényében ez megdöbbentően magas szám. Egy kevesebb, mint 10 milliós ország befogadott 150.000 embert (és ez alsó becslés). Ennyi embert szerintem képtelenség eltartani hosszú távon még egy ilyen szabálykövető (értsd adózó) országban is. Korábban írta valaki itt a blogon kommentben, hogy Svédországban egy bevándorló átlag 7 év alatt talál munkát. 7 éven át fognak 150 ezer embert, etetni, ruházni, lakhatását megoldani, egészségügyi-és oktatási kiadásait fedezni + bűnügyi költségek és egyéb költségek, amiket csak miattuk kénytelenek fizetni (adminisztrációtól kezdve az utaztatásukig mindent). Ja és költőpénz nekik. Döbbenet. Arra gondolna az ember, hogy a svédeknek több eszük van, de ez hosszú távon nem fenntartható.
  Az Orwelli Svédország videóért külön köszönet, nagyon tanulságos. Nem kárörvendeni akarok, nagyon távol álljon tőlem, de azért nem árt tudni, hogy ott sem csupa boldogság az élet…

 6. A svéd nemeslelkűség halála
  http://hotoffthepress.blog.hu/2016/02/12/svedorszag_halala

  Úgy gondolom, hogy egy valóban demokratikus társadalomban nem fordulhat elő, hogy a kormány a adófizető állampolgárok életkörülményeit jelentős módon befolyásoló kérdésben szembehelyezkedik egy meghatározó mértékű tömeggel.(nos ez törtenik itt es most…)

  A svédek meg németek a toleranciájukba fognak belefulladni.
  Pár honap múlva majd nézegethetik a gettókat, ahol bandákba verődő csőcselék gyújtogat (mar sajnos ma is egyre gyakrabban elöfordul). Mert hogy ekkora tömegű kultúraidegen, képzetlen, integrálódni nem tudó jórészt nem is akaró tömeget nem fognak tudni a társadalomba integrálni, az biztos. A probléma ott kezdődik, hogy a menekültek egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy ők a befogadottak, ők lényegében megszállóként tekintenek saját magukra. (jogaikat tudjak/követelik de a kötelessegeiket/törvenyek betartasat azt nem.

  A menekült helyében én sem tanulnék meg svedul-finnul, mert egyrészt nehéz, másrészt semmit nem akarok a svedektöl-finnektöl, nekem jog szerint jár a menedék, oszt csókolom. Nincs olyan menekültügyi szabály, hogy nekem, mint menekültnek integrálódnom kell. Pláne, hogy utálom a mocskos kajátokat, az erkölcstelenül öltözködő asszonyaitokat és azt, hogy isztok, mint a kefekötő. Sajnálom, hogy a rendes muszlim gyerekeimnek látnia kell ezt a fertőt, amiben éltek, ezért ha tehetem, nem is engedem közétek őket…

  Ha én menekülök valahonnan, és végre odaérek valahova, ahol már nem kell menekülnöm, mert adnak enni, meg egy ágyat, akkor összeteszem a két kezem és megköszönöm, nem akadok fenn azon hogy milyen gyors az internet? meg hogy nőket és kisfiúkat erőszakoljon ott, ahol épp befogadták? (Képzeljük magunk elé azt a teoretikus esetet, amikor Mekka főterén a világ legnagyobb dzsámija mellett 1000 német-sved-finn stb. bevándorló inzultálja a szaúdi hölgyeket az ottani újévkor, vajon mi törtenne a bunösökkel? ? ?).

  Ki hiszi el ezekről az emberekről hogy az életük forgott kockán, ha ahelyett, hogy minden nap hálát adnának azért, hogy valaki segít rajtuk és próbálnának azok kedvében járni akik ezt tették, még ők lépnek fel egyre agresszívabban ha valami nem tetszik. Azt sem értem, mit keresnek itt a marokkóiak, algériaiak, bangladesiek, stb…??? Haborus menekultek ök is ? (Egyébként Röszke egyszer még része lesz az európai történelemnek. Ott fordult meg az európai közhangulat, ott bukott a balos sajtó iszonyat nagyot a hitelességéből. Magyarország egyszer meg fel fog értékelődni, mint migrant free land …Ide fog jönni mindenki Európából, akinek tele a töke a menekültekkel – mar most is sok nemet, holland, finn nyugdijas lakik itt).
  Szomoru hogy emberek millióiért felelős politikusok nem képesek felmérni egy probléma természetét és nagyságrendjét, a megoldás lehetséges és megfelelő módját és döntéseik következményeit. Ráadásul egy olyan kérdésben, amelynek megítélése nem igényel átlag feletti szellemi képességeket. Az megvan ugye hogy Svédország a világon a második helyen áll a nemi erőszakkal kapcsolatos feljelentések számában (“Sweden now has the second highest number of rape reports in the entire world”) es ezt nem en talaltam ki, kulföldi ujsagok tömkelege irt/ir ezekröl… ”Bezzeg Svedorszagban” nincs retorzioja az effajta buneseteknek, söt a hatosagok probaljak eltussolni nehogy a szegeny illegalis bevandorlok lelki törest szenvedjenek…
  Akik most illegalisan Európába özönlenek korlátlanul sokan nem válnak majd produktív tagjaivá a társadalomnak (nyugdijbanyaszok, szerencsevadaszok). Majd jön a gazdasági dzsihád, lerabolják az őslakosság szociális ellátó rendszerét. Nagyon sokan segélyeken fognak tengődni életuk végéig. Nagy esély van rá , hogy a nincstelen , elnyomott migráns-tömeg erőszakkal fogja megszerezni a neki “járó” javakat, különösen most, amikor mindenhol kurtítják a juttatásaikat ( de nem ”Bezzeg Svedorszagban”).
  A balliberális utópisták arra nem gondoltak , hogy az Europaban most megjelent főként férfiakból álló milliós tömeg , már néhény éven belül ha nem teljesítik kéréseiket összeállnak és befogadó nemzet ellen mennek.
  A Daniaba erkezo menekultek azt kovetelik (!), hogy az allam ismerje el a tiz-tizenket eves kislanyokkal kötött hazassagaikat, es a dan gyermekvedelmisek ne vegyek vedelembe a lanyokat, hanem hagyjak öket a naluk harom-negyszer idösebb ferjeikkel, mert ez a tradicio es a dan hatosagok ezt vegyek tudomasul, mint kulturalis kulönbseget es tiszteljek.”
  És lefogadom, hogy a dánok tisztelni fogják, mert különben rájuk zúdul a balliberális szennyáradat.
  Sajnos arról nem szól a fáma, milyen arányban emelkedett a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények száma.
  index.hu/kulfold/2016/02/09/a_sved_bunesetek_egy_szazalekat_kovettek_el_menekultek/
  Ez meg nettó hazugság, hiszen kiderült (magyarul is lehetett olvasni) hogy a svédeknél a hatóságok svédnek állítják be az akár csak rövid ideje Svédországban élő bevándorlókat is

  Sötet felhök gyulnek Europa felett es a politikusok (akiknek a nep erdekeit kellene kepviselni) nem tesznek semmit hogy ez a katasztrofa ne következzen be.

 7. En död efter knivbråk på asylboende
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22260063.ab

  En anhållen efter knivmord på asylboende
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22262600.ab

  ‘Child’ migrant who killed asylum centre worker is an adult, Swedish migration rules
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/sweden/12153428/Child-migrant-who-killed-asylum-centre-worker-is-an-adult-Swedish-migration-rules.html

  MÉGSE GYEREK SZÚRTA LE A SVÉD SZOCIÁLIS MUNKÁST
  http://magyaridok.hu/kulfold/megse-gyerek-szurta-le-a-sved-szocialis-munkast-376921/

  http://index.hu/kulfold/2016/02/12/nagykoru_a_sved_szocialis_munkast_megkeselo_migrans/

  Sweden No Go Areas

  Islam in Sweden: Abolish Secular Law – No Go Zone

  Muslim Gangs Take Control of 55 Zones in Sweden

  Islamic Invasion Of Sweden Has Led To Rape Crisis

  Löfven: Inga planer för asyltak
  http://www.metro.se/nyheter/lofven-inga-planer-for-asyltak/Hdzpau!cXLgUvx@mYm3QoyGDptdMA/

  Es amikor a nep besokall es kezd elege lenni az egesz vircsaftbol akkor törtenik az alabbi…

  Brandbomb kastad mot migranter
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22262594.ab

  De emlithetnem azt is mikor fegyvert fogtak rendörökre a ciganytaborban mert keresni mereszeltek valami jomadarat (Istenke megtevedt fekete baranykajat)

  A keselesek, verekedesek, molesztalasok a menekulttaborokban mindennapos törtenesek, nincs olyan nap hogy valami ne törtenjen a “halas” menekultek között.Ilyenkor azonnal fel kellene fuggeszteni a menekultkerelmet es azonnal kiutasitani az összes resztvevö delikvenst mert az ilyenek teljesen keptelenek a beilleszkedesre mint a peldak is mutatjak
  .
  Azert legyunk öszintek Magyarorszagon nem sok ilyen fordul elö, legalabbis nem napi szinten…(vagy ha igen akkor lasd eliteltek a ködobalo migransokat, keritesbonto egyeneket, de itt kerdezem hogy hasonlo esetekben mit lepne a sved rendörseg-birosag ? ? ? Mondom a valaszt SEMMIT…).

  Ötből négyen letöltendő börtönbüntetést kaptak a migránsok
  http://www.halasmedia.hu/index.php/online-hirek/szirena/17132-oetbol-negyen-letoeltendo-boertoenbuentetest-kaptak-a-migransok

  Amig Magyarorszagon a letesitendö menekulttabor felallitasat indokolt esetben a lakok tiltakozasa meg tudja akadalyozni addig „Bezzeg Svedorszagban” semmi beleszolasuk nincs hiaba tiltakoznak, meg akkor sem ha ezeket iskolak vagy ovodak közelebe letesitik…

  Mint mondottam elöbb, a bajok mar elkezdödtek es meg nagyon messze van a megoldas, orvoslas es a bajok vege, csak sokan a homokba dugjak a fejuket, föleg a politikusok. Ha tartananak nepszavazast (nem tudom miert nem teszik, ha jogi akadalya lenne akkor at kell irni a törvenyt mint az több europai orszag tette ezt egy nap alatt bizonyos jogi kerdesben) vagy megkerdeznek az utcai embereket, jobban jarnanak es a megoldas is közelebb lenne…

  Sajnalom Svedorszagot de ezt a kaoszt ök sajat maguknak okoztak a nemetekkel egyutt csak amig a nemetek mar megprobaljak menteni amit meg lehet a svedek csak allnak es varjak a jo szerencset meg hogy minden magatol megoldodjon, de nem fog megoldodni ha nem tesznek erte semmit.

  • érdekes, hogy mennyire figyelemmel kíséred a svéd eseményeket. most felnyitottad a szemem, ez tényleg egy élhetetlen, borzalmas ország, rohanok haza a családommal, azonnal bezzeg magyarországra költözünk, hol minden létező horror statisztika és számsor ellenére remek az élet, sőt, ők európa megmentői, mint eddig már sokszor a történelem során, s orbán viktor maga a szentek szentje, aki bölcs vezetésével a mennybe repíti szűz mária országának kiválasztott népét. most megvilágosodtam. köszönöm neked.

 8. Lehet hogy felreertettel. Nem azt mondtam hogy ”Bezzeg Svedorszag” elhetetlen meg borzalmas es haza sem kell rohanni Magyarorszagra. Csak a svedek sem tökeletesek. Nagyon nem, kulönösen az utobbi idöben, ezt azer el kell ismerni. Szoktam olvasni blogokat magyarul Svedorszagrol meg mas forumokbol is es erdekes olvasni az ott elök beirasait mikor kikerulnek meg kesöbb egy idö utan es hogyan valtozik velemenyuk. Mikor kikerulnek akkor Magyarorszag =/&%¤#”!^*`?=)(/#¤ es ahogy mulik az idö mar nem annyira = *^`&)(/&#”%&()%#&//(/.

  Olvastam olyanrol is aki megtalalta a (szerinte) tökeletes orszagot es fogadkozott többször is hogy miutan ottani allampolgar lesz összetepi magyar utlevelet meg minden magyar azonositojat, papirjait es többet be nem lep Magyarorszag teruletere. Ez több eve volt, kivancsi lennek mi törtent vele azota…De voltak masok is akik irogattak ezt meg azt, köpködtek rendesen visszafele.

  Szerintem nincs tökeletes orszag, hibak vannak mindenhol, ezekkel egyutt kell elni vagy nem (akkor el kell menni) de a visszahuzas a gyökerekhez az elöbb vagy utobb visszajön sok embernel. (nekem nem jön be mikor valaki felmagasztal de nagyon egy orszagot miközben egy masikat csak negativumokkal lat el. Persze hogy van kulönbseg mindket orszag között de itt is ott is vannak jo dolgok meg rosszak is.Ami itt jo az ott rossz es forditva is igaz).

  John Doe 2016.02.06
  “Az ENSZ főtitkárának migrációs ügyekkel foglalkozó különmegbízottja méltatta Svédország hozzáállását is”

  Svéd méltatandó hozzáállás:
  “Fájdalommal tölt el, de Svédország nem képes a továbbiakban olyan mennyiségű menedékkérőt fogadni, mint ma. A helyzet tarthatatlan “- mondta Löfven, svéd miniszterelnök.

  A svéd kormány ezért a következő módosítási javaslatokat terjeszti a parlament elé:
  – jelentősen korlátozzák a családegyesítéshez való jogot
  – orvosilag ellenőrzik a kísérők nélkül érkező gyerekek valódi életkorát
  – csak ideiglenes tartózkodási engedélyt kap minden menedékkérő (ez alól kivételt képeznek azok a gyerekek és családok, akik már az új szabályok életbe lépése előtt regisztráltak)
  – minden tömegközlekedési eszközön ellenőrizni fogják a Svédországba érkezők személyazonosságát.

  (ezek csak ures szavak, a legtöbböl ugysem lesz semmi ezert vagy azert meg a kivetelek miatt de mindenesetre jol hangzik europa szemeben hogy ök is tesznek (?) valamit az ugy erdekeben…)

  “Szörnyű döntés” – kommentálta a bejelentést Åsa Romson, a Zöld Párt miniszterelnök-helyettese, és elsírta magát.

  A pragmatista zöld:

  “Mint mondta, nem lépnek ki a kormányból, mert akkor még szörnyűbb döntések születnének.” (Hulyek intezete. Ezert nem szabad a zöldeket a hatalom közelebe engedni ! ).

  Menekültek csoportja indult el Vámosszabadiból Győr irányába. A pakisztáni migránsok állítólag Németország felé tartanak, bár a magyar határt legálisan nem léphetik át.

  Menekültek sétálnak Győr felé
  http://www.origo.hu/itthon/20160213-menekult-vamosszabadi-gyor-tabor-kozteve-tudositas.html

  Nemetorszagbol meg majd atsunnyognanakk Danian keresztul Svedorszagba integralodni (mert ott több a segiiily)…

  Azert az remelem megvan hogy Szaud-arabiaban top felszerelt satrak allnak es varjak a dolgozni kivano menekulteket (nem ingyen munka hanem fizetesert) de a satortabor idaig ures…Ennyit a menekulesröl, vallasrol, beilleszkedesröl, munkakedvröl, stb. Raadasul ott is muzulmanok vannak tehat nem is szenvednenek lelki törest meg kultursokkot, siman be tudnanak illeszkedni (ha akarnanak, de nem akarnak mert jobban esik az europai ingyen ellatas, amit ha esetleg nem kapnanak meg majd kikövetelik, nos ezeket hivjak parazitaknak).

  Aftonbladet erkänner öppet att det handlar om bidragsturism…
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21359261.ab

 9. KVÓTA dal – A kötelező betelepítési kvóta ellen

  (Készítette: Mihályfalvi János – „mihi”
  Készült: Svédországban)

  (a klipp jobb also sarkaban ott a magyar szöveg…)

  Bús dalába fél a nép
  Hogy egy másik majd helyébe lép
  Sportos, sok szír ruhája kordontól felhasadt
  Merkel adja a másikat

  Megszűrte, s küldte szerteszét
  A mesés Kelet ezer gyermekét
  Hiába húztunk fel száz ütközőfalat
  Ha a kulcs „Angie”-nál maradt

  Refr.:
  Ezért félek, legyőzik ők
  A vén Európát, a menekülők!
  Nagyon kérlek, ne szüld meg őt
  Az új EU-kvótát, a könyörülőt!

  Kerítésed mit sem ér
  Két kezében ott az engedély
  Harcos muszlim kiáltva Horgosról elszaladt
  Így élünk új félhold alatt

  Testünkből tép, ki enni kér
  Hazát is kap, amivel visszaél
  S ha vetett ágyainkban mind aludni tér
  Nem lesz majd annyi munkabér

  Refr.:
  Ezért félek, kerülöm őt
  A csúf EU-kvótát, a trükközőt!
  Nagyon félek, elöntik ők
  A vén Európát, a menekülők!

  Nagyasszony hangját hordja szél
  Tettével vét, amikor nem beszél
  Pénzisten és vad angyala közösen hívogat
  Arcába vágod a kardodat

  Szevasz, migránsáradat!
  Remélem, Magyarország megmarad!
  Népvándorlást és terror-lázt fél a nép
  Őrizzük Viktor Schengenét!

  Refr,:
  Ezért kérlek, segítsd meg őt
  Ne dobjuk még be a törülközőt
  Nagyon félek, elöntik ők
  A vén Európát, a menekülők!

  Ezért védd meg, ha szereted őt
  A vén Európát, a gyönyörű nőt!
  Nagyon kérlek, töröld el őt
  A rossz EU-kvótát, a kötelezőt!

  ——————————————-

  Thank You… Angela Merkel terelje öket a sajat kertjebe es töltse nyugdijas eveit veluk boldogan.
  Látom ahogy esténként Merkel asszony egy üveg MAGYAR vörösbor társaságában a vaddisznópörkölt után ezt hallgatva potyogtatja a könnyeit!

  Nem mi hívtuk őket, hanem a Mutti. A kvotarol pedig hogy akarjuk őket ott tartani, ahová osztod ? Bechipeled, kikötöd az asztal lábához, lebetonozod ? Képzelem, mennyi menekült jelentkezne, hogy Bánffyhunyadon vagy Kiruna alson/felsön akar lakni…

 10. „téged fizet valaki, hogy ennyit írjál erről?” ezt kerdezted…

  Nem, nem fizet senki ezert nekem de nem ertem kerdesed, hiszen te inditottad ezt a „stockholm sajnos egy rosszabb hely lett…” nem en talaltam ki. En csak hozzaszoltam, velemenyt irtam, alatamasztottam peldakkal hogy tenyleg rosszabb lett a helyzet de nemcsak Stockholmban hanem az egesz orszagban meg mas orszagokban is.. Lehet hogy nem kellett volna? Nem tudom hogy ez miert problema ? Nem volt igaz amiket irtam, linkeltem ? Nem sertegettem senkit meg a te „Bezzeg Svedorszag” -odat sem.De a kerdes hogy vajon mitöl es miert lett rosszabb? Minek a következmenye ez ? Mi ennek a hattere ? Ravilagitottal ?, kifejtetted ? vagy csak feldobtad a labdat ? es ha valaki ir rola akkor az le van allitva.
  Elözö hozzaszolasaimban is kifejtettem par dolgot ezzel kapcsolatban.  Ha ez az inditocim mas orszagban, mas varosrol irodott volna akkor is hozzaszoltam volna mert Europa jövöje forog most kockan (akar belatjak egyesek akar nem, szönyeg ala lehet söpörni a problemakat de attol azert azok meg fennallnak es megoldast kell talalni de nem ugy ahogy az utobbi idöben több gyava, megalkuvo politikus csinalja es kiarusitja/elarulja orszagait). Szivesen megneznem 20 ev mulva Europat hogy mi lett belöle… de erre mar eselyem sincs, lehet hogy jobb is igy…

  Söndagskrönika: Främling i eget land
  http://snaphanen.dk/2016/02/14/framling-i-eget-land/

  • Ezt olvastam, nagyon gyomorszorító volt. A poszt témájával kapcsolatban, nehéz eldönteni, mi a jó megoldás – ezért is jó ez a blog, érdekes kérdéseket teszel fel. Az elkülönítés tényleg olyan, mintha a nők lennének a hibásak, miközben csak biztonságos teret akarnak biztosítani nekik. A megnövekedett számmal kapcsolatban volt valahol egy cikk, majd előkeresem.

  • Mindenre van pelda-ellenpelda de Magyarorszagon nem törtennek olyan molesztalasok napiszinten es vilagos nappal amik europaban mindennaposak a bevandorolt “kulturnepek” miatt akik meg kepesek összeverekedni vagy megkeselni egymast az internet miatt, TV-miatt, vallas miatt, koran miatt, mobiltel.töltes miatt, stb.Nem lehet öket beengedni uszodaba, diszkoba, karnevalra mert szabad predanak tekintik az ott tartozkodokat.Sokaknak kurzust kell tartani a viselkedesröl (Norvegiaban-Finnorszagban) mert egyebbkent arra sem kepesek…Tudom, Magyarorszag egy balkan (sokak szerint) de a liberalis nyugat is nagyon elszomorito manapsag Ahol idaig a beke szigete volt a jellemzö ott ma sok helyen rablotanya van (NO-GO zona) es elvarjak (ugy a kormanyok mint az illegalis bevandorlok) hogy az öslakosok igazodjanak hozzajuk es nem forditva…Akik meg ez ellen agalnak es felszolalnak azokat lenacizzak es raszistaknak nevezik…Szep kis vilagban elunk…

 11. Nagyon érdekes számomra nyomon követni ebben az írásodban is a zavarodott liberálist. (Aki ideológiailag liberális – a liberális értékrendet ne keverjük ide, mert ma már totálisan szétvált a kettő!) Aki időnként találkozik a “gonosz, szexista, homofób, erőszakos, stb.” VALÓSÁGGAL és nem tud vele mit kezdeni, mert nem egyezik a libeál-fantáziavilággal, amelyben szeretne élni, amely Mátrixot a mainstream média és politika fenntartja.
  Kíváncsi vagyok, h még az összeomlás előtt fogsz-e felébredni, vagy csak akkor, amikor már késő… én kívánom, h előtte, mert egyébként értelmes, intelligens, jóindulatú embernek tűnsz, akinek nem kívánnék semmi rosszat (mondjuk másnak sem).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s