épül a stockholmi 4-es metró!!!

a stockholmi metrót sok dolog miatt lehet szeretni kezdve a kultúrált kocsiktól a hosszú, szerteágazó vonalakon át egészen a művészileg dekorált, ám mégis svédesen minimalista, praktikumot mindenek fölé helyező design miatt.

eljött a régen várt bővítés ideje, ami nem csak a meglévő vonalak meghosszabbítását jelenti (+19 km – világoskék a térképen), hanem egy teljesen új vonal első szakaszának megépítését is. érdekesség, hogy tavaly szavazni lehetett, milyen színnel jelöljék az új 4-es metrót, s a mellékelt ábra alapján a sárga nyert.

bár főleg kocsival járok, mégis nagy öröm ez nekem, mert a környékünkre jön az új vonal, ami win-win szituáció (for me-me).

ami miatt ezt az egészet írom az nem más, mint hogy a minap bedobtak egy szórólapot hozzánk, amin vagy 5 különböző nyílt napot hírdetnek, ahol meg lehet tekinteni a projektet részletesebben és beszélgetni lehet róla. természetesen online is várják a lakók véleményét és javaslatait. lehet, hogy az egész csak porhintés, de valahogy így képzelem el a demokráciát meg a nemzeti konzultációt ideális esetben.

ja és majdnem elfelejtettem, hogy a színes arcok miatt is szeretek a stockholmi metrón utazni – persze vannak román szervezett kéregetők is, akik lefelé húzzák a felhasználói élmény átlagát. a sthlm subway portré projekt nagyon jó fotóriportot készített az utazóközönségről. tessék megtekinteni!

nagy hírünk a kis világban

nagy hírünk a kis világban

Hírdetés

Egy gondolat “épül a stockholmi 4-es metró!!!” bejegyzéshez

  1. a színes arcok miatt is szeretek a stockholmi metrón utazni – persze vannak román szervezett kéregetők is…

    Söt csak roman/bolgar koldusok vannak “szolgalatban” mert a sved keregetöket a roman/bolgar ciganyok mar reg eröszakosan elzavartak…(szervezett koldusmaffia)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s